TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ
BİTKİ | DOZ | KULLANIM SIKLIĞI |
Yapraktan Uygulama | ||
Narenciye | 250 – 300 g / 100 L Su | Hasattan önce meyvelerin büyüme aşamaları boyunca |
Şaraplık ve Sofralık Üzüm | 200 – 250 g / 100 L Su | Koruk döneminden hasata kadar her 15 günde bir uygulama |
Elma, Armut, Şeftali, Erik, Kayısı, Badem, Kiraz | 300 – 350 g / 100 L Su | İlk gelişim aşamalarından meyve olgunlaşmasına kadar |
Kivi | 300 – 350 g / 100 L Su | Yaz ve sonbahar dönemlerinde her 15 günde bir uygulama |
Zeytin | 300 – 350 g / 100 L Su | Yağ içeriğini arttırmak için, hasat zamanına kadar her 15 günde bir uygulama |
Çilek | 250 – 300 g / 100 L Su | 12-15 günde bir çiçek sonrasında 2-3 uygulama |
Sebzeler | 300 – 350 g / 100 L Su | Meyve ya da yumru veren sebzelerde meyve tutumu, olgunlaşma ve renklenme aşamalarında her 15 günde bir uygulama |
Endüstriyel Ürünler | 400 – 500 g / da | Her 15 günde 3-4 uygulama |
Dekoratif, Kesme Çiçekler ve Fidanlıklar | 250 – 300 g / 100 L Su | Hasata yakın fidanlıklarda kış bitiminden önce |
Tropikal Bitkiler | 250 – 300 g / 100 L Su | Her 15-20 günde meyvelerin yumru başlangıcından hasat zamanına kadar |
- Asla uygun doz miktarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
- Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. Önce etiketi okuyunuz ve evde kullanmayınız.
- Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, içmeyiniz. Buharını ve zerrelerini teneffüs etmeyiniz.
- Deri ve göz ile temasından kaçınınız. Teması halinde temas bölgesi bol su ile yıkanmalıdır.
- Boş ambalajları imha ediniz. Doğayı kirletmeyiniz.
- Toprak ve / veya yaprak analizi yaptırılarak ürünün kullanılması tavsiye edilir.
Doğrudan güneş ışığı almayan, nemsiz ve kuru ortamda + 5 ile 30 °C arasında saklanmalıdır. Kesinlikle yanıcı değildir. Taşıma ve depolama sırasında koliler kesinlikle ters çevrilmemelidir. Üzerindeki ok işaretine uygun istiflenmelidir.
Firma ürününü, etikette belirtilen şartlara uygun olarak kullanıldığı takdirde garanti eder. Yanlış kullanımından dolayı meydana gelecek tüm zararlardan tüketici sorumludur.